На атракціоні у Вознесенську відкрились кріплення безпеки, "маятник" з людьми вдарився об огорожу (відео)

У місті Вознесенськ Миколаївської області на одному з атракціонів через кілька секунд після запуску автоматика дала збій. Кілька людей постраждали. Очевидці самостійно почали звільняти тих, хто знаходився в кріслах атракціону, а от оператор і касирка зникли. Про це повідомив Вознесенський Вісник.

"У суботу близько 12 ночі на одному з атракціонів стався інцидент в ході якого постраждало кілька осіб. За кілька секунд після запуску екстремальної розваги автоматика дала збій, як повідомляють свідки, через необачність оператора устаткування. Спершу почали відкриватися кріплення безпеки, а потім піднялася огорожа об яку почав бити "маятник" з людьми. У ході зіткнення постраждали кілька осіб, одного чоловіка забрала швидка, ще кілька з легкими тілесними ушкодженнями дочекалися приїзду правоохоронців", - йдеться у повідомленні.

Після поломки устаткування оператор зник у невідомому напрямку, а свідки самотужки почали визволяти тих, хто знаходився в кріслах атракціону. Ймовіршніше за все, оператор натиснув не ті кнопки. У паніці ще один чоловік, аби зупинити двигуни атракціону, розбив вікно кабіни касира, через що отримав травму руки. Його також госпіталізовано.

Оператор і дівчина-касирка зникли у невідомому напрямку, їх розшукує поліція.

На місце події з’явилися представники адміністрації міста та поліція з метою з’ясування всіх обставин інциденту. З коментаря Андрія Жукова і Спартака Гукасяна стало відомо, що всі офіційні договори та документи з надавачем послуги є, міська рада на боці постраждалих і зробить все можливе для того, щоб винні понесли відповідальність.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення