На автобазі управління ВР працює ціла мафія

 Обозреватель

Це відео було знято на автобазі управління ВР на власній автозаправці, що знаходиться на території автобази. 2-3 рази на тиждень автомобіль зі спецбоксу приїжджає на заправку і заливає бензин у каністри, а потім ним заправляють особисті автомобілі керівників автобази.

Також відкривають шляхові листи на автомобілі, які місяцями стоять в гаражах і не виїжджають звідти. А бензин на них виписується і списується. Так само на автобазі управління ВР ремонтують чужі автомобілі, які не мають ніякого відношення до автопарку ВР. В той же час на ремонт службових автомобілів гроші вимагають у працівників автобази.

Запитаєте, скільки заробляють на одній машині? Бюджет виділяється на рік і так само на рік розписується. Ніхто не знає скільки палива виділяється на автомобіль насправді, бо тільки керівництво автобази регулює якій машині і скільки видати добову норму бензину. Все тільки із дозволу керівництва. Загалом я думаю, що частина виділених грошей дерибаниться поміж керівниками автобази і головним бухгалтером. Там ціла мафія. І ясно, що без відома керівника автобази нічого не робиться. У нього там всі під прицілом ходять.

До речі, водій, що був закріплений за Геращенко Іриною, - ставленик керівника бази. Він його закріпив за автомобілем Ірини Геращенко.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення