На Буковині для переправки цигарок до Румунії прокопали трубопровід

 СЕГОДНЯ

У Чернівецькій області прикордонники ліквідували недобудований трубопровід для незаконного переміщення сигарет до Румунії. Про це повідомили в прес-службі Державної прикордонної служби України.

Як з'ясувалося, близько півночі 9 вересня прикордонний наряд відділу "Порубне" виявив прим'яту траву поблизу кордону з Румунією. Прикордонники оглянули прилеглу місцевість і наткнулися на недобудований трубопровід, який проходив неподалік загороджувального паркану в бік кордону. Прокладені в ґрунті комунікації з каналізаційних труб досягали близько 10 метрів.

Крім того, прикордонники знайшли матеріали для подальшого будівництва трубопроводу, які були замасковані неподалік. Також копачі залишили бухту синьо-жовтої нитки на 120 метрів, за допомогою якої, швидше за все, повинні були перетягувати свій товар через кордон.

Сьогодні вранці, 10 вересня, військовослужбовці затримали двох місцевих жителів Глибоцького району.

"Останні, мабуть, планували продовжити роботи над прокладанням майбутнього контрабандного каналу. Адже в автомобілі "БМВ" польської реєстрації, в якому приїхали чоловіки, прикордонники виявили необхідний інвентар", – розповіли в ДПСУ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення