На Буковині ​начальника районного управління Держспоживслужби затримали на хабарі

Начальника районного управління Держспоживслужби на Буковині затримали на хабарі – «продавав» дозвільні документи підприємцям. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Посадовець організував протиправну схему вимагання та отримання неправомірної вигоди від місцевих підприємців. За гроші обіцяв останнім допомогти з отриманням дозвільних документів та не проводити перевірки.

Оперативники управління стратегічних розслідувань у Чернівецькій області з колегами-правоохоронцями викрили протиправну діяльність фігуранта. Зокрема задокументовано факт вимагання останнім 1000 доларів США за сприяння у збільшенні виробничих потужностей для реалізації продуктів харчування та видачу експертних висновків щодо їхньої безпечності.

Зазначається, що 12 березня, керівника райуправління затримали прямо в службовому кабінеті під час отримання останнім частини неправомірної вигоди – майже 7 000 грн. Грошові кошти вилучили.

Наразі тривають слідчо-оперативні заходи, зокрема і обшуки. Вирішується питання щодо затримання посадовця у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлення йому про підозру.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення