На Буковині правоохоронці перевряють повідомлення про зґвалтування хлопчика 11-класниками

 Depo

Повідомлення про вчинення злочину сексуального характеру стосовно неповнолітнього найдійшло до поліції вихідними

У неділю, 14 квітня, близько 23:30 до ГУНП в Чернівецькій області надійшло повідомлення про те, що декілька днів тому старшокласники однієї з шкіл Сторожинецького району вчинили протиправні дії статевого характеру відносно малолітнього

За даним фактом правррхоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 152 Кримінального кодексу України (Зґвалтування, що спричинило особливо тяжкі наслідки, а також зґвалтування малолітньої чи малолітнього). Керівництво ГУНП для надання допомоги територіальному підрозділу направило працівники обласного апарату: слідчого управління, ювенальної превенції, психологічного забезпечення та інші фахівці.

Під час першочергових слідчих дій всі учасники встановлені. На даний час їх опитують для для з'ясування всіх обставин події.

З потерпілою дитиною працюють психологи.

У рамках кримінального провадження вирішується питання про призначення необхідних експертиз.

Організовано вивчення соціально-побутових умов всіх учасників події, проводиться робота в навчальному закладі з викладацьким складом та учнями для зясування причин та обставин, що могли призвести до протиправної поведінки. Вже встановлено, що до злочину можуть бути причетні два 11-класника, які навчаються в одній школі. На обліках у соціальних службах та у поліції вони не перебувають.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення