На Буковині ще одне масове отруєння після весілля, госпіталізовано 13 осіб

 УНН

До інфекційного відділення Сторожинецької центральної районної лікарні з ознаками харчового отруєння госпіталізовано 13 осіб (з них 4 дитини), які 29 вересня вживали їжу під час святкування весілля в ресторані "Маріанна" в смт Красноїльськ Сторожинецького району.

"3 жовтня до ДСНС надійшла інформація, що до інфекційного відділення Сторожинецької центральної районної лікарні з ознаками харчового отруєння госпіталізовано 13 осіб (з них 4 дитини), які 29 вересня вживали їжу під час святкування весілля в ресторані "Маріанна" в смт Красноїльськ Сторожинецького району. Проводиться комплекс протиепідемічних заходів", йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Чернівецькій області вже близько 90 осіб отруїлися внаслідок споживання страв в закладі громадського харчування, з них 28 – діти. Наразі у лікарні залишаються 28 людей.

"86 осіб постраждало внаслідок споживання страв в закладі громадського харчування. 28 з них – діти. Станом на ранок 2 жовтня на стаціонарному лікуванні знаходиться 28 людей, в тому числі 6 дітей, з діагнозом "гострий гастроентероколіт", - йдеться в повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення