На Чечню обрушився руйнівний ураган з градом, багато постраждалих (відео)

На Чечню обрушився руйнівний ураган з грозовими дощами та градом. Про масштаби катастрофи в телеграм-каналі повідомив глава регіону Рамзан Кадиров.

Попередньо відомо, що постраждали 11 осіб. За його словами, один житель знаходиться у важкому стані, решта отримали незначні травми.

"Місцями стихія супроводжується зливою та градом. Ураган валить дерева, рекламні щити, зриває покрівлі, пошкоджує лінії електропередач і газопроводи. Я доручив всім екстреним службам, не чекаючи поліпшення погодних умов, негайно приступити до ліквідації руйнівних наслідків", – йдеться в повідомленні.

У місцевому МНС додали, що в місті Грозний було пошкоджено покрівлю школи №49, в місті Урус-Мартан – покрівлю п'ятиповерхового будинку, в місті Гудермес – частково пошкоджено покрівлю п'ятиповерхового будинку.

За даними Ситуационно-аналітичного центру Міненерго РФ, без світла залишалися 187 тисяч жителів Урус-Мартанівського, Ачхой-Мартанівського і Грозненського районів.

За словами Кадирова, був створений Оперативний штаб з ліквідації наслідків урагану. Рятувальники та комунальні служби приступили до відновлення газопостачання і електрики.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення