На Черкащині двох військовослужбовців засудили за збут боєприпасів

 УНН

У Черкаській області двох військовослужбовців засудили за збут патронів і гранатометів. Про це повідомили в прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України.

Так, зазначені військовослужбовці реалізували цивільним особам понад 10 000 патронів і три гранатомети. Під час обшуків у них було вилучено кошти в сумі 4500 доларів, отримані за збут зазначених боєприпасів та самі боєприпаси. Також, за місцем проживання одного з військовослужбовців виявлено та вилучено наркотичний засіб "канабіс".

Чоловікам було повідомлено про підозру за ч.2 ст.307 (незаконне зберігання та збут наркотичних засобів), ч.2 ст.28 (вчинення злочину за попередньою змовою групою осіб) та ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Так, одному зі зловмисників призначений штраф в розмірі 20 400 гривень, а другому - 1,5 року тримання в дисциплінарному військовому батальйоні.

По третьому військовослужбовцю триває досудове розслідування за фактом збуту 15 грамів психотропної речовини "амфетамін" та зберігання наркотичної речовини "канабіс".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення