На Черкащині невідомі обстріляли два львівських мікроавтобуси

 Zaxid.net

На трасі у Черкаській області, неподалік міста Умань, 6 квітня ввечері невідомі обстріляли два львівських мікроавтобуси Mercedes 811 і Mercedes Sprinter та пограбували пасажирів.

Троє людей отримали поранення, повідомив засновник «Варти 1» Ігор Зінкевич.

У поліції Черкаської області підтвердили цю інформацію, зазначивши, що виклик від потерпілих надійшов приблизно о 23:30.

«Ці два автомобілі зупинилися, щоб замінити пробите колесо. До них під’їхав автомобіль, з якого вийшли невідомі люди і скоїли кілька пострілів. Попередньо встановили, що стріляли з травматичного пістолета. Троє людей отримали поранення та були доставлені до Уманської районної лікарні», – розповів речник ГУ НП у Черкаській області Дмитро Грищенко.

За його словами, нападники забрали гроші, сума яких поки не встановлена. У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 186ККУ (грабіж). Його розслідуватимуть у Черкаській області. Одна з версій, яку розглядають – напад заради грошей.

«Знаю, що грошей було досить багато, кілька десятків тисяч а може і сотні. Також забрали сумки з особистими речами і документами. Думаю, нападники полювали за легкою наживою та відстежували їх», – повідомила донька однієї з потерпілих Ольга Яворська.

Наразі потерпілих везуть до Львова.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення