На Чернігівщині біля агітаційного намету сталася стрілянина

У Чернігівській області поліція розпочала кримінальне провадження за фактом стрілянини, що сталася у середу поблизу агітаційного намету. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в регіоні.

“У центрі Бобровиці невідомі особи пошкодили агітаційну палатку політичної партії, чиї переконання вони не підтримують. Згодом конфлікт переріс у бійку із застосуванням зброї травматичної дії”, — йдеться в повідомленні.

За даними правоохоронців, один з місцевих мешканців 1981 року народження попрохав агітаторку, яка перебувала в наметі, прибрати його. Жінка покликала керівника партійного осередку. Між чоловіками зав’язався конфлікт.

“Спочатку активіст зіпсував агітаційний намет, а потім в ході бійки представник партії вистрелив в опонента із револьвера під патрон Флобера, поціливши у плече. Обидва чоловіки написали заяви до поліції”, — повідомили у ГУНП в регіоні.

Додається, що слідчі відкрили провадження за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, що карається штрафом, громадськими або виправними роботами. Окрім того, поліцейські склали адмінпротокол на чоловіка, який зіпсував агітаційний намет.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення