На Чернігівщині чоловік зґвалтував школярку у вбиральні

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом зґвалтування неповнолітньої дівчини у вбиральні місцевого закладу. Про це повідомляє місцева поліція.

"27 серпня близько 8-ї ранку до Чернігівського відділу поліції надійшло повідомлення, що в туалеті одного з ресторанів у центрі міста чоловік зґвалтував 17-річну дівчину. Поліцейські встановили, що 27-річний мешканець Куликівського району напав на дівчину у вбиральні. Працівники закладу прибігли на крики дівчини і викликали поліцію", - повідомили в поліції.

Правоохоронці зазначили, що зловмисника затримали та передали слідчо-оперативній групі поліції, що негайно прибула на місце події.

"Підозрюваного затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці з’ясували, що зловмисник раніше відбував покарання за майновий злочин", - зазначили у відділі комунікації.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування неповнолітньої особи), що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років. Триває досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення