На Чернігівщині на повну силу діють «лісова» та «сигаретна» мафії (фото)

Окрім «бурштинової мафії», яка працює на Рівненщині, з’явилися нові – «лісова» та «сигаретна», які діють на Чернігівщині. Про це на своїй сторінці у Facebook пише журналіст Роман Бочкала.

«Провели спецоперацію по боротьбі з контрабандою лісу і сигарет в Чернівецькій області. Спасибі місцевим активістам. Шугонули перевертнів в погонах. Ліс безбожно знищують і вивозять в Румунію під виглядом дров. Друга схема – під виглядом сосни (її вивозити можна) вивозять ялину, дуб, липу (мораторій)», - інформує журналіст.

Що стосується сигарет, зазначає він, то прикордонники «не помічають» кватирок на кордоні - через них шурують цілі каравани. Все зафіксовано.

Бочкала підкреслює, що у корупційних схемах задіяні всі - лісники, екологи, міліція, прокуратура, СБУ, митниця, податкова.

«Побачивши все це зсередини, можу сказати одне: треба терміново проводити спецоперацію. Люди втрачають віру у владу. Необхідно антикорупційне АТО. І ні в якому разі не задіювати в ньому місцеві служби. Здадуть. Тут всі заодно», - резюмує Бочкала.

Нагадаємо, раніше «Надзвичайні новини» відзняли сюжет про незаконне вирубування лісу на Прикарпатті. Там посадовці отримали незаконно ділянку землі з метою видобування нафти. Під час геологорозвідувальних та бурових робіт нафтовики без будь-яких дозвільних документів знищили дерева.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення