На Чернігівщині під час пожежі загинула 2-річна дитина (фото)

У результаті пожежі в приватному будинку багатодітної родини в Чернігівській області загинуло двоє людей, зокрема й дворічна дитина. Як повідомляється на офіційному сайті Нацполіції, о 1:33 в селі Дуболугівка Ніжинського району виникла пожежа житлового будинку та господарчої будівлі.

О 6:05 пожежу ліквідовано. Вогнем знищено господарчу будівлю, покрівлю та перекриття житлового будинку. До гасіння залучалося 11 осіб та 5 одиниць техніки.

За даними поліції, в садибі проживала родина з восьми чоловік – батьки і шестеро малолітніх дітей. Загинули батько сімейства та дівчинка 2018 року народження.

Як встановила слідчо-оперативна група, увечері після вживання спиртних напоїв між подружжям виникла сварка і мати пішла з будинку. За словами сусідів, згодом чоловік відправився на її пошуки. У цей момент сталося загорання в будинку.

Завдяки пильності сусідів вдалося врятувати п’ятьох дітей від 4 до 12 років. Наразі з матір'ю та врятованими дітьми працюють офіцери ювенальної превенції та поліцейський психолог, лікарі, соцслужби.

Правоохоронці організували збір допомоги для постраждалої родини – речі, харчі, предмети першої необхідності. Ніжинські поліцейські також готові допомогти родині з переїздом до родичів, які проживають в іншому селі.

Встановлюються обставини, за яких сталося загоряння будинку та господарського приміщення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення