На Чернігівщині затримують організаторів "лікувального закладу", які знущалися над людьми

 Громадське Радіо

Прокуратура повідомляє, що організаторам так званого «центру реабілітації наркозалежних» на Чернігівщині повідомлено про підозру. Організатори вважають, звинувачення безпідставні

Суд надав дозвіл на затримання організатора злочинної групи, яка викрадала людей і утримувала у так званому «центрі реабілітації наркозалежних», повідомляє ГПУ.

Нагадаємо, нещодавно у пресі вибухнув гучний скандал з приводу роботи так званого «реабілітаційного центру для наркозалежних» на Чернігівщині. В ефірі Громадського радіо побували реабілітанти Косачівського «реабілітаційного центру». Гості програми запевнюють, що найжорстокішими тортурами для дівчат були обливання холодною водою.»Лише в центрі деякі люди навчились чистити зуби. Ніколи в житті наркозалежний не піде лікуватись сам», — вважають гості програми.

«Прокуратурою Автономної Республіки Крим погоджено повідомлення про підозру організатору злочинної групи на Чернігівщині, що діяла під прикриттям центру з реабілітації наркозалежних та протягом 2016-2017 років займалася викраданням і незаконним позбавленням волі людей. Таким чином, вже чотирьом особам повідомлено про підозру за ч.3 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України, яким загрожує покарання до 10 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Ураховуючи, що організатор цього угрупування не з’являється на виклики слідчого, 13 квітня 2017 року Приморським районним судом м. Одеса надано дозвіл на його затримання та доставку до суду для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», — йдеться в повідомленні.

Заклад функціонував на Чернігівщині в селі Косачівка Козелецького району Чернігівщини У ньому на момент прибуття співробітників правоохоронних органів перебували більш ніж 200 осіб

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення