​На Чернігівщині жінка вербувала дівчат у секс-рабство в РФ

На Чернігівщині судитимуть жінку, яка вербувала дівчат з метою їх сексуальної експлуатації на території Російської Федерації. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Чернігівської області.

“Прокуратура Чернігівської області скерувала до суду обвинувальний акт стосовно мешканки міста Бахмач, яка за попередньою змовою зі своєю донькою, займалась вербуванням, переховуванням та переміщенням молодих дівчат за кордон для подальшої сексуальної експлуатації (ч. 2 ст. 149 КК України)”, — сказано у повідомленні.

Так, за даними слідства, мешканки міста Бахмач підшукували молодих дівчат з привабливою зовнішністю задля їх працевлаштування на території Російської Федерації. З цією метою зловмисниці розміщували оголошення на сайтах знайомств, у подальшому організовували зустрічі з потерпілими, під час яких шляхом умовлянь та переконань схиляли їх до роботи повіями.

За вербування шістьох дівчат з метою надання ними послуг сексуального характеру зловмисниці отримали 1200 доларів США та 10300 російських рублів.

Одна з потерпілих була передана невстановленій досудовим розслідуванням особі у місто Петропавловськ-Камчатський Російської Федерації.

При спробі перетнути державний кордон ще п’ятьма дівчатами, злочинні дії були припинені правоохоронними органами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення