На Дніпропетровщині 36-річний чоловік вбив двох лінтніх жінок

Жителя Кривого Рогу, який хворіє на параноїдну форму шизофренії, судитимуть за вбивство двох жінок літнього віку. Прокуратура направила до суду клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру стосовно чоловіка. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Дніпропетровської області.

"Криворізькою місцевою прокуратурою №3 направлено до суду клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру відносно 36-річного громадянина, який обвинувачується у скоєнні злочину за ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство двох осіб)", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що подія сталася у листопаді 2019 року у місті Кривому Розі. Прямуючи додому, житель Кривого Рогу побачив на алеї двох знайомих жінок віком 81 та 75 років. Раптово, без будь-яких причин, чоловік повалив їх на підлогу та наніс кожній не менше 10 ударів ногами по голові, спричинивши потерпілим несумісні з життям тілесні ушкодження.

"Під час досудового розслідування встановлено, що обвинувачений страждає на хронічне психічне захворювання у формі шизофренії параноїдної, що позбавляє його можливості усвідомлювати свої дії та керувати ними. Наразі клопотання перебуває на розгляді у суді", - додали у пресслужбі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення