На Дніпропетровщині бетонна плита вбила дитину (відео)

Внаслідок падіння залізобетонної плити у Дніпропетровській області помер хлопчик та травмувався чоловік. Про це повідомляє пресцентр Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

“16-го березня о 17:05 до Служби порятунку „101“ надійшло повідомлення про те, що по вулиці Артемонова у селі Варварівка Юр’ївського району на території недобудованого будинку сталося руйнування конструкції, де впали залізобетонна плита та перекриття, внаслідок чого постраждали 2 особи”, — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за вказаною адресою терміново виїхали надзвичайники.

“По прибуттю рятувальників до місця події з’ясувалось, що попередньо сталося падіння 2-х плит перекриття між першим та другим поверхом будинку. Внаслідок падіння плит загинув хлопчик 2007 року народження та притисло ногу чоловіку 1992 року народження”, — повідомили рятувальники.

Пізніше, за допомогою двох телескопічних навантажувачів залізобетону плиту підняли, а потерпілого чоловіка — звільнили. Його з попереднім діагнозом “синдром тривалого стиснення лівої ноги, травматична ампутація нижньої кінцівки, стан тяжкий” госпіталізовано до реанімаційного відділення міської лікарні № 4 міста Павлограда“, — додають рятувальники, та зазначають, що “тіло хлопчика вилучено з-під уламків”.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення