На Дніпропетровщині чоловік вбив товариша, а потім спалив його труп (фото)

На Дніпропетровщині правоохоронці затримали 23-річного вбивцю, який битою вбив товариша, а потім спробував спалити його труп. Про це повідомляє Департамент карного розшуку Нацполіції.

Зазначається, що обгоріле тіло невідомого чоловіка було виявлено на території нежилого домоволодіння на Дніпропетровщині. Оскільки вогонь дуже пошкодив труп, оперативники кропітливо попрацювали щоб встановити особу вбитого.

Працівниками управління карного розшуку спільно з СКП Довгинцівського ВП КВП ГУНП в Дніпропетровській області по крупицям відновлено обставини подій, встановлено особу потерпілого та викрито реального вбивцю.

Під час раптово виниклої сварки та бійки 23-річний житель міста Кривий Ріг битою наніс потерпілому смертельних тілесних ушкоджень голови. Після скоєного, з метою уникнення кримінальної відповідальності - зловмисник вивіз тіло за межі місця проживання та спалив. У подальшому намагався знищити всі докази, які були на місці скоєння особливо тяжкого злочину.

Чоловіка затримано, на цей час йому повідомлено про підозру, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу - тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення