На Дніпропетровщині чоловік вистрелив із "пневмата" в обличчя опоненту

На Дніпропетровщині в ході конфлікту невідомий вистрелив 60-річному чоловіку в обличчя з пневматичного пістолету. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Дніпропетровській області.

"60-річний заявник повідомив, що на центральній площі у нього виник конфлікт з невідомим. Нападник з пістолета вистрелив потерпілому в обличчя, після чого втік з місця злочину. Повідомлення про злочин надійшло до Новомосковського відділу поліції 1 березня близько 00:15. На місце події направилася слідчо-оперативна група. Постраждалого госпіталізували до медичного закладу", - сказано у повідомленні.

Протягом доби працівники кримінальної поліції Новомосковського відділу встановили підозрюваного у стрілянині. Ним виявився 28-річний місцевий мешканець, раніше судимий за крадіжки, угон автотранспорту та грабіж.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. Пістолет та інші речові докази вилучили та направили на експертизу.

За даним фактом слідчі Новомосковського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури розпочато досудове розслідування даної події. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення