На Дніпропетровщині чоловік згорів живцем всередині автівки (фото)

У вівторок, 2-го березня о 09:08 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу всередині гаражу на вулиці Володимира Великого Саксаганського району міста Кривий Ріг. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

За викликом одразу було направлені чергові відділення 14-ої та 26-ої державних пожежно-рятувальних частин 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що пожежа виникла всередині одноповерхового гаражу, в якому знаходяться легковий автомобіль «Daewoo Lanos»2005 року випуску. На момент прибуття вогнеборців з приміщення гаражу спостерігався густий чорний дим.

Вогнем пошкоджено легковик «Daewoo Lanos» 2005 року випуску, господарське майно та внутрішнє облицювання стін. Загальна площа пожежі склала 20 метрів. кв.

Під час ліквідації пожежі, рятувальники виявили на задньому сидінні транспортного засобу тіло чоловічої статі без ознак життя. Загиблий 1974 року народження. Всі обставини події встановлюють правоохоронні органи.

Пожежу локалізовано о 09:45 та ліквідовано о 10:10.

До гасіння пожежі залучено 9 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення