На Дніпропетровщині чоловік зґвалтував і вбив 8-річну дівчинку

Ще в лютому 2011 на Дніпропетровщині чоловік в стані алкогольного сп'яніння зґвалтував 8-річну доньку співмешканки. Дитина намагалася чинити опір, тому зловмисник її задушив. Про це повідомляє прокуратура Дніпропетровської області.

Тільки у 2020 році нелюд почув вирок-довічне позбавлення волі.

Згодом стало зрозуміло, що мати дитини не тільки знала, що чоловік систематично знущається над дитиною, а ще й допомагала.

Після вбивства збоченець разом з матір'ю дівчинки помістили тіло у мішок і викинули в сміттєвий контейнер біля житлових будинків. В ході досудового розслідування встановлено, що обвинувачений разом зі співмешканкою протягом 2010 року неодноразово вели фото- і відеозйомку порнографічного характеру для подальшого поширення через ММС-повідомлення різним абонентам.

Вироком районного суду чоловіка визнано винним у вчиненні вказаних злочинів та призначили покарання у вигляді довічного позбавлення волі. Обвинувачений не погодився з таким рішенням суду і подав апеляційну скаргу, яку в подальшому залишили без задоволення.

Горе-матір також опинилась на лаві підсудних за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.301, ч.1 ст.396 КК України (виготовлення і розповсюдження порнографічних предметів, приховування злочину). Крім того, жінка обвинувачується у злісному невиконанні обов'язків по догляду за дитиною (ст.166 КК України), адже належним чином не реагувала на систематичне побиття дівчинки вітчимом.

Суд призначив їй покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, проте із застосуванням ч.5 ст.72 КК України, з розрахунку один день попереднього ув'язнення за два дні позбавлення волі, жінку звільнено від призначеного покарання у зв'язку з його відбуттям.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення