На Дніпропетровщині горіли будинки, загинули дві людини

 СЕГОДНЯ

За добу в Дніпропетровській області сталося дві пожежі, в результаті яких загинули люди. Перший виклик рятувальники отримали з селища Булахівка. Там, близько 9:30 загорівся одноповерховий житловий будинок. В результаті спалаху загинув 71-річний чоловік.

"Вогнем пошкоджено домашнє майно на площі 80 квадратних метрів. О 10:21 вогонь вдалося локалізувати, а о 12:23 повністю ліквідувати. Під час ліквідації пожежі було виявлено загиблим власника будинку, 1947 року народження", – розповіли в прес-службі ДСНС у Дніпропетровській області.

А в ніч на середу палала двоповерхівка в селищі Новоселівка. В результаті події загинув 57-річний чоловік. Ще одну людину, 77-річну жінку, з будинку евакуювали рятувальники, після чого передали її медикам. Причини виникнення загорянь з'ясовують поліцейські.

Нагадаємо, нещодавно під час пожежі в дев'ятиповерховому житловому будинку в Хмельницькому рятувальники допомогли вибратися з небезпечної зони п'ятьом дітям і одному дорослому, які перебували недалеко від епіцентру загоряння.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення