На Дніпропетровщині горів будинок: одна людина померла, двоє госпіталізованих

У Дніпропетровській області сталася пожежа у приватному секторі. Під час пожежі загинула одна особа та дві постраждали. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

"До Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу на території приватного сектору за адресою: Нікопольський район, село Кам’янське, вулиця Набережна. Пожежа виникла в одноповерховому житловому будинку, горіло всередині помешкання. Під час ліквідації пожежі вогнеборці виявили чоловіка без ознак життя, 1964 року народження", - йдеться у повідомленні.

Також на пожежі постраждало дві особи: чоловік 1966 року народження та жінка (власниця будинку) 1957 року народження. До прибуття пожежно-рятувальних підрозділів вони вийшли з будинку самостійно.

Після огляду працівниками екстреної медичної допомоги чоловіка та жінку з попереднім діагнозом "отруєння продуктами горіння" госпіталізовано до Нікопольської центральної районної лікарні.

Вогнем знищено домашнє майно всередині приватного житлового будинку на площі 12 кв. метри. Пожежу локалізовано о 05:55 та ліквідовано о 06:25. До ліквідації пожежі залучено 10 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки управління ДСНС.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення