На Дніпропетровщині молодик побив палицею одного чоловіка і забив до смерті іншого: подробиці

У селі Надіївка Дніпропетровської області молодик побив дерев’яною палицею односельчанина, ще одного чоловіка забив до смерті. За підозрою у вбивстві та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень поліцейські Дніпра затримали 26-річного чоловіка. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

"20 серпня біля одного з дворів під час сварки між двома односельцями один із них дерев’яною палицею та руками і ногами наніс численні удари по різним частинам тіла потерпілому. Після чого нападник пішов до іншого домоволодіння та спричинив численні тілесні ушкодження 39-річному місцевому жителю, від отриманих травм чоловік помер", - розповіли подробиці у поліції.

Поліцейські за вчинення злочину затримали 26-річного раніше судимого жителя Солонянського району в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці вилучили знаряддя злочину - дерев’яну палицю.

21 серпня слідчі повідомили чоловіку про підозру за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення