На Дніпропетровщині на базі відпочинку сталась смертельна різанина

У Новомосковському районі Дніпропетровської області чоловік під час словесного конфлікту наніс смертельне ножове поранення своєму знайомому. Про випадок розповіли у поліції Дніпропетровщини.

"Злочин стався 3 липня близько 18:30 у приміщенні сторожки колишньої бази відпочинку. Працівники поліції з’ясували, що між 55-річним чоловіком та його 43-річним знайомим виник конфлікт. Під час сварки підозрюваний узяв до рук ножа та завдав потерпілому поранення у живіт. Від отриманих травм чоловік помер", - йдеться у повідомленні.

Того ж дня працівники кримінальної поліції Новомосковського районного відділу поліції затримали підозрюваного у порядку ст. 208 КПК України. На місці злочину правоохоронці вилучили знаряддя злочину - кухонний ніж.

За даним фактом слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до 15 років позбавлення волі. На теперішній час вирішується питання про повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу злодію. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення