На Дніпропетровщині на пустирі знайшли труп голої зґвалтованої жінки у гематомах

У Чаплиному Синельниківського району знайшли тіло 64-річної жінки без одягу. Її обличчя було побите. Виявилося, що вбивство на ґрунті конфлікту скоїв 16-річний хлопець. Злочин стався на одній із вулиць. Про випадок повідомили у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

Як пише dp.informator.ua, затриманий пояснив, що жінка постійно його сварила і це його дуже сильно ображало. Він зустрів її та вирішив помститися. Хлопець побив потерпілу руками та ногами й перетягнув на пустир, де задушив та зґвалтував. Після цього порушник зняв з неї золоту сережку та забрав її мобільний телефон. Потім він прийшов до неї додому та вкрав золотий ланцюжок.
"Між нападником та 64-річною мешканкою села виникла сварка, під час якої хлопець побив жінку, а потім задушив її. Правоохоронці затримали нападника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 2 листопада слідчим за погодженням з прокурором Синельниківської окружної прокуратури йому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - повідомили у поліції.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення