На Дніпропетровщині нелюди кілька діб катували двох дітей (фото, відео)

У Кривому Розі троє чоловіків викрали хлопців віком 14 та 16 років, зачинили у гаражі та катували півтори доби. Одного із нападників затримано. Про це повідомляє поліція Дніпропетровщини.

Під час оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до зникнення двох дев'ятикласників можуть бути причетні троє місцевих мешканців. У гаражному кооперативі в Покровському районі правоохоронці виявили гараж, в якому, ймовірно, й утримували хлопців. Потрапивши всередину, правоохоронці знайшли у підвальному приміщенні виснажених дітей. Хлопців доставили до лікарні з чисельними тілесними ушкодженнями.

Як встановили поліцейські хлопців викрали в суботу ввечері. Зловмисники одягнули їм на голову пакети та посадили до багажника автомобіля БМВ, вивезли до лісосмуги, де почали бити і катувати. Побитих дітей привезли до гаража одного з підозрюваних і зачинили у підвалі. З місця події вилучені знаряддя злочину: битку, ножі та пістолет травматичної дії.

За підозрою у нападі на підлітків поліцейські затримали 36-річного чоловіка. Наразі він надає свідчення у відділенні поліції. Тривають заходи щодо затримання ще двох підозрюваних.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення