На Дніпропетровщині неповнолітній убив чоловіка: моторошне відео з кімнати, де сталась розправа

Поліцейські Дніпра затримали неповнолітнього хлопця за вбивство чоловіка, який на 30 років старший за душогуба. Після скоєння злочину 17-річний нападник намагався втекти, повідомили у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

На "102" надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка в одному з будинків в селі Миколаївка, що у Дніпровському районі. Коли правоохоронці прибули на місце, то виявили 47- річного власника помешкання з численними тілесними ушкодженнями.

"Правоохоронці встановили події того дня та затримали 17-річного нападника. Як з’ясувалось, конфлікт між потерпілим та його гостем виник під час святкування дня народження підозрюваного. Хлопець наніс 47-річному чоловіку численні удари по тілу, від яких той помер", - розповіли у поліції.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та 19 жовтня слідчі повідомили йому про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За клопотанням слідчого суд арештував неповнолітнього вбивцю.

За скоєне нападнику загрожує до 15 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення