На Дніпропетровщині патрульні збили чоловіка: потерпілого госпіталізували

 СЕГОДНЯ

У Кривому Розі на Дніпропетровщині сталася ДТП за участю патрульних поліцейських, постраждав чоловік. Про це повідомили в прес-службі Патрульної поліції Кривого Рогу.

ДТП сталася 6 січня близько 23:00 в Долгінцевському районі міста. Патрульні зупинили автомобіль Mazda, який порушив правила дорожнього руху. З водієм поліцейські провели профілактичну бесіду і вже збиралися прощатися, як з "японця" вийшов пасажир.

"Він знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Почав чіплятися до патрульних, ображати їх. Щоб не погіршити ситуацію, поліцейські вирішили уникати спілкування з цією людиною. Сіли в машину і почали рух. У цей момент пасажир автомобіля Mazda наскочив на патрульну машину. Внаслідок чого, отримали пошкодження він і поліцейський автомобіль", - розповів "Сегодня" прес-офіцер патрульної поліції Кривого Рогу Євген Поліщук.

За попередньою інформацією, чоловіка госпіталізували в міську лікарню з закритим переломом ключиці. За фактом події в Патрульній поліції Кривого Рогу проводиться службове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення