На Дніпропетровщині посадовець втік із хабарем у чверть мільйона гривень

Правоохоронці Дніпропетровщини розшукують посадовця, що ховається від слідства, отримавши хабар.

Про це йдеться у повідомлені ГУ Національної поліції України в Дніпропетровській області.

На Дніпропетровщині правоохоронці розшукують 54-річного посадовця однієї з ОТГ Павлоградського району Миколу Гаврилова, що у 2019 році отримав хабар у 250 тис. гривень зміну цільового призначення землі, а також припинення судових спорів між ОТГ та фермерським господарством.

Також встановлено, що посадовець вніс недостовірні відомості до офіційного документа про самовільне зайняття фермерським господарством земельної ділянки та ненадходження до бюджету територіальної громади коштів за її використання в розмірі понад 500 тис. гривень.

Слідчим за узгодженням з місцевою прокуратурою чоловіку заочно повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 368 (одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди у великому розмірі для себе за невчинення або вчинення такою службовою особою, в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданого службового становища, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди) та ч. 1 ст. 366 (складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей) Кримінального кодексу України.

Поліцейські вживають заходи для встановлення місця перебування втікача.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення