На Дніпропетровщині правоохоронці викрили фермера, який вирощував марихуану на суму близько 1,5 мільйона (фото)

 УНН

Днями правоохоронці провели обшуки у жителя селища міського типу Слобожанське, що в Дніпропетровській області, який вирощував і продавав "марихуану". Про це повідомив начальник Управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Сергій Дереза.

Під час обшуку у нього вдома виявлено незаконний посів рослин конопель, за яким господар доглядав і культивував їх, а також приготований наркотичний засіб "марихуана", загальною вагою більше ста двадцяти кілограмів. Наркофермер мав масштабні бізнес-плани реалізувати "чудо-зілля" на території Дніпра, Кривого Рогу, Кам'янського та інших міст.

Перевіряється можливість його торгівлі в попередніх аграрних сезонах на території Запорізької області.

"Травка" виявилася елітних сортів, оскільки вилучений трофей за цінами "чорного" ринку може коштувати майже півтора мільйона гривень. Зараз вилучену "марихуану" направили на експертизу.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 307 і ст. 310 Кримінального кодексу України, згідно з якими конопляному аграрію може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення