На Дніпропетровщині спіймали педофіла, який зґвалтував двох школярок

У місті Кам'янське Дніпропетровської області затримали чоловіка, який зґвалтував двох школярок. Злочин трапився 18 квітня на території балки в Південному районі.

Озброєний ножем зловмисник зв'язав мотузкою двох неповнолітніх дівчаток 11 і 12 років, після чого згвалтував їх. Потім забрав особисті речі потерпілих і зник, повідомили в пресслужбі Кам'янського відділу поліції.

У пошуках злочинця були задіяні поліцейські Південного відділення поліції, Кам'янського відділу поліції, співробітники Управління карного розшуку ГУНП, Дніпровського та Криничанського відділень поліції, Національна гвардія України, кінолог зі службовою собакою і співробітник підрозділу аеропідтримки.

За прикметами злочинця був складений фоторобот, за яким на пошуки були орієнтовані інші підрозділи поліції і ЗМІ. Майже через два місяці правоохоронцям вдалося вийти на слід ґвалтівника. Ним виявився 41-річний неодноразово судимий місцевий житель.

За погодженням з місцевою прокуратурою 4 червня злочинцеві повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України – згвалтування. До винесення вироку кам'янчанин буде перебувати під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення