На Дніпропетровщині стався обвал у будинку: загинула людина (фото, відео)

У Кривому Розі на Дніпропетровщині стався обвал між поверхами будинку, загинула людина. Про це повідомляє ДСНС у Дніпропетровській області.

Зазначається, що 28-го грудня о 00:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про руйнування будівлі на вулиці Ферганська Металургійного району міста Кривий Ріг.

За вказаною адресою терміново направлено відділення 11-ої державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю до місця виклику, рятувальниками встановлено, що з невідомих причин сталося руйнування перекриття між першим поверхом та підвалом двоповерхової неексплуатуємої безгоспної будівлі.

Внаслідок руйнування під завалом опинились два чоловіка (особи без постійного місця проживання).

Співробітники Служби порятунку було вилучено чоловіка в свідомості з під завалів та транспортовано за допомогою медичних нош до автомобіля швидкої медичної допомоги (госпіталізований до травматологічного відділення Криворізької міської лікарні №1, стан середньої тяжкості). Також, з під завалів було вилучено чоловіка без ознак життя (тіло направлено на СМЕ).

Причина руйнації встановлюється.

До місця події було залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки Головного управління.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення