На Дніпропетровщині у виправній колонії стався спалах COVID-19

Жовтоводською окружною прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом порушення санітарних правил та норм щодо запобігання інфекційним захворюванням (ч.1 ст.325 КК України). Про це повідомляє прокуратура Дніпропетровської області.

Так, у Державній установі «П’ятихатська виправна колонія (№122)» у 38 засуджених виявлено гостре респіраторне захворювання. Результати проведеного у них швидкого та ПЛР тестів на наявність коронавірусної інфекції COVID-19 є позитивними. Наразі їм призначено відповідний курс лікування та поміщено до ізольованих приміщень установи. Стан здоров’я вказаних громадян задовільний.

Крім того, в установі продовжується комплекс заходів щодо запобігання подальшого поширення коронавірусної хвороби та виявленню усіх контактних осіб, їх подальше ізолювання та медичне обстеження. На даний момент протестовано 57 осіб, що мають симптоми захворювань.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється СВ ВП №7 Кам’янського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення