На Дніпропетровщині в автівці винуватця ДТП виявлено боєприпаси

 УНН

На Дніпропетровщині, в автівці чоловіка, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду та зник з місця події, правоохоронці виявили боєприпаси. Про це УНН повідомили у прес-службі управління превентивної діяльності головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

Так, третього жовтня, до Марганецького відділення поліції надійшло повідомлення, що біля одного з супермаркетів Марганця стоїть підозрілий автомобіль марки “Opel Corsa” чорного кольору та чути постріли. На місце події зазначеної автівки правоохоронці за вказаною адресою не виявили.

Під час відпрацювання прилеглої території, на вулиці Лермонтова біля кафе “АУТ”, працівниками поліції був помічений автомобіль, який підходив під опис орієнтування.

Увімкнувши проблискові маячки, правоохоронці через гучномовець звернулись до водія із вимогою зупинитись. У відповідь порушник дужче натиснув на газ, не впорався з керуванням і скоїв наїзд на бетонну електроопору. З транспортного засобу вибігли два чоловіки та кинулися навтьоки.

В ході перевірки автомобіля поліцейські встановили, що номер кузова не співпадає з базою НАІС, а під час візуального огляду салону та багажного відсіку виявили та вилучили два корпуси гранат РГД-5,1 корпус гранати Ф-1, три запали УЗРГМ, магазин до автомату “Калашникова” та 30 набоїв калібру 7,65мм до нього, 2 димові шашки Х, 2 сигнальні ракети СХТ-40, 1 сигнальну ракету зеленого кольору і 2 красного кольору, мисливський ніж, кортик, два затвори з маркуванням Ekol Major 9 мм, Escort2097 Magnym, пружини в кількості 17 штук, 50 патронів калібру 5,6 мм, речовину, схожу на порох, пакет з дробом.

Також, під час огляду території, неподалік від місця ДТП правоохоронцями виявлено дрібнокаліберну спортивну гвинтівка та гільзу калібру 5,6 мм. Вилучені бойові припаси та зброя направлені до НДЕКЦ для проведення дослідження.

Відомості про подію внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

На даний час проводяться заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння злочину, встановлення місця їх перебування та можливих очевидців.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення