На Дніпропетровщині в машину бізнесмена кинули гранату

У неділю, 28 липня, в Дніпропетровській області чоловік кинув гранату в автомобіль бізнесмена: внаслідок цього постраждали два пасажири.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в місті Нікополь на перехресті вулиці Новикова та Коцюбинського приблизно о 22:53. Чоловік кинув під машину марки Mitsubishi Outlander, яка належить 41-річному місцевому підприємцю, гранату РГД-5. В результаті події постраждали два пасажири авто. Вони отримали численні осколкові поранення - їх госпіталізували. На даний момент загрози життю поранених немає.

Експерти-вибухотехніки вилучили з місця НП фрагменти гранати. Правоохоронці встановили підозрюваного в злочині і доставили його до Нікопольського відділу поліції. Зараз вирішується питання про оголошення йому підозри і обрання запобіжного заходу. Триває досудове розслідування, призначені експертизи.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 (замах на злочин) пункту 1,5 частини 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 15 років або довічне позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення