На Дніпропетровщині викрили злочинців, які спеціалізувалися на крадіжках обладнання (відео)

На Дніпропетровщині викрито злочинну групу, яка спеціалізувалася на розукомплектуванні та крадіжках обладнання, що використовується для видобування корисних копалин. Про це повідомляє Департамент карного розшуку.

Своїми злочинними діями поганці спричинили одному із підприємств, яке визнано таким, що має стратегічне значення для економіки і безпеки України, значних збитків, які відповідно відображаються на бюджеті Держави.

За ініціативою Депатаменту карного розшуку НП України проведено 30 санкціонованих обшуків та вилучено ряд речових доказів, у тому числі знаряддя злочинів.

Зазначається, що 5 квітня працівниками карного розшуку, спільно зі слідчими, за силової підтримки спецпризначенців одразу після вчинення чергового злочину затримано одного із організаторів та чотирьох активних учасників. Додатково викрито ще двох учасників.

На цей час задокументовано причетність зловмисників до вчинення низки злочинів на території різних гірничо-збагачувальних комбінатів, сума збитків становить 7 мільйонів гривень.

Досудове розслідування триває. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів усім викритим фігурантам.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення