На Дніпропетровщині засудили водія, який напідпитку збив вагітну жінку з дитиною

На Дніпропетровщині суд відправив до в’язниці на 8 років 52-річного чоловіка, який напідпитку збив вагітну жінку з 2-річною дитиною. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Дніпропетровської області.

"Вироком П’ятихатського районного суду Дніпропетровської області 52-річного громадянина визнано винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілої)", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що у листопаді 2018 року вказаний громадянин, рухаючись на технічно справному автомобілі "ВАЗ 2112" у стані алкогольного сп’яніння, крім того, без посвідчення на право керування транспортним засобом відповідної категорії, скоїв наїзд на вагітну жінку, яка йшла з дитиною у колясці по правому узбіччю. Водій намагався втекти з місця злочину, але був затриманий перехожими.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди жінка померла в лікарні, а її 2-річна дитина не постраждала внаслідок того, що мати відштовхнула коляску. Лікарі врятували новонароджену дитину.

"Суд підтримав позицію обласної прокуратури та призначив йому покарання у виді 8 років позбавлення волі", - додається у повідомленні.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення