На Дніпропетровщині затримали злочинну групу, яка залякувала фермерів

 УНН

На Дніпропетровщині затримали раніше судимих чоловіки віком 25, 26 та 28 років, вони підозрюються у скоєнні хуліганства, підпалі, розбійних нападів та вимаганні грошових коштів у аграріїв та підприємців. Про це повідомляє пресслужба МВС.

"22 жовтня поліцейські управління стратегічних розслідувань спільно з працівниками КОРД затримали трьох членів злочинної групи. За місцем їх мешкання та в автомобілях були проведені обшуки, в ході яких вилучено балаклави, перчатки та зброю, яка використовувалась під час вчинення злочинів", - сказано у повідомленні.

Документування групи почалось із вчинення ними у вересні 2019 року хуліганства із застосуванням зброї. Під час нападу вони спричинили місцевому жителю вогнепальне поранення. В ході розслідування було встановлено, що чоловіки згрупувалися для вимагання грошових коштів у фермерів та можуть бути причетні до ряду резонансних злочинів.

Слідчі дії проводилися в рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Наразі тривають слідчі дії, направлені на встановлення всіх обставин причетності підозрюваних до інших злочинів на території Дніпропетровської області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення