На Дніпропетровщині заживо згоріло кількамісячне немовля, бо його покинули вдома самого (фото)

У селі Олексіївка на пожежі загинуло маля. Пожежу у будинку рятувальники гасили понад годину. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Повідомлення про пожежу на вулиці Центральна села Олексіївка Софіївської селищної територіальної громади Криворізького району надійшло до Служби порятунку "101" 2 липня о 13:09.

За вказаною адресою були направлені вогнеборці 23-ої та 41-ої державних пожежно-рятувальних частин 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

"Пожежа виникла всередині одноповерхового житлового будинку на території приватного домоволодіння. Під час ліквідації пожежі рятувальники виявили дитину, 2022 року народження, без ознак життя. Вогнем пошкоджено конструкції житлового будинку та речі домашнього вжитку на загальній площі 60 кв. м. Пожежу локалізовано о 13:35, ліквідовано о 14:21", - розповіли у пресслужбі ДСНС.

До місця події було залучено 11 чоловік особового складу та дві одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

"Шановні батьки! Аби не допустити трагічних наслідків та травмування дітей, рятувальники закликають вас дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті, не залишати малолітніх дітей без нагляду!", - вкотре застерегли у пресслужбі ДСНС.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення