На Донбас заїхала група кадрових офіцерів-розвідників РФ, - Міноборони

 Канал 112

Командування російських окупаційних військ збільшило кількість кадрових російських офіцерів-розвідників на Донбасі. Про це на брифінгу розповів полковник Дмитро Гуцуляк з прес-центру Міністерства оборони України.

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російських окупаційних військ збільшило кількість кадрових російських офіцерів-розвідників, які залучаються для підготовки розвідувально-диверсійних груп у з’єднаннях і частинах 1-го та 2-го армійських корпусів ЗС РФ", - сказав він.

Українська розвідка пояснює це зниженням ефективності розвідувальних підрозділів тактичної ланки бойовиків та зростанням бойових втрат серед рядового складу їхніх розвідників.

"У зв'язку з цим офіцерами-розвідниками ЗС РФ, чисельністю близько 20 осіб, розпочато ретельне вивчення обстановки та проводиться рекогностування місцевості у різних районах передових позицій російських окупаційних військ", - розповів Гуцуляк.

Інженерно-саперні підрозділи бойовиків на вимогу російської розвідки збільшили кількість основних і запасних проходів на ділянках мінно-вибухових загороджень для диверсійно-розвідувальних груп.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення