На Донбасі бойовики готуються до навчань, – розвідка

 УНН

Бойовики на Донбасі продовжують підготовку до командно-штабного навчання на місцевості з угрупованням військ із залученням сил територіальної оборони. Про це повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України капітан Михайло Шаравара.

“За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК оперативного угруповання російських окупаційних військ триває підготовка до командно-штабного навчання на місцевості з угрупованням військ із залученням сил територіальної оборони. Навчання проводитиметься 10–14 листопада цього року під виглядом “планових комплексних тренувань органів цивільної оборони”, — сказав Шаравара.

За його словами, поряд з органами управлінь та військами до КШН залучатимуться інші “силові структури”, а також так звані “органи державного управління і місцевого самоврядування” окупаційних адміністрацій.

“В рамках підготовки до КШН окремі підрозділи російських окупаційних військ переміщені на полігони. Противник завершує розгортання запасних командних пунктів 1 і 2 АК, обладнання польових таборів. Крім того, триває підготовка до прийому військовослужбовців запасу.Контроль заходів здійснюють комісії штабів 1, 2 АК і 8 армії Південного військового округу ЗС РФ”, — розповів Шаравара.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення