На Донбасі бойовики вдаються до збройних провокацій проти спостерігачів ОБСЄ

Незаконні формування на тимчасово окупованій території Луганської області продовжують залякувати представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ збройними провокаціями. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

«Продовжуються випадки вчинення збройних провокацій НЗФ ОРЛО відносно представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ з метою їх залякування… На щастя, поранених і загиблих немає», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, у штабі АТО зазначили, що вчора, 28 квітня, у населеному пункті Молодіжне бойовики, погрожуючи стрілецькою зброєю, зупинили патруль місії ОБСЄ та заборонили йому проїзд.

«Перебуваючи в автомобілі, представники СММ ОБСЄ близько 12.20 почули вибух, який супроводжувався чорним димом», – розповіли у прес-центрі.

Крім того, вчора близько 10.35 поблизу населено пункту Крута Гора інший патруль СММ зафіксував постріл зі стрілецької приблизно за 40 – 50 м від нього.

«Члени патруля СММ ОБСЄ не змогли визначити тип застосованого озброєння та негайно покинули цей район», –повідомляє штаб АТО.

При цьому у прес-центрі підкреслили, що у зазначений час режим припинення вогню з української сторони дотримувався.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення