На Донбасі бойовики вдарили із забороненого озброєння: поранений боєць ЗСУ

 СЕГОДНЯ

За минулу добу проросійські бойовики на Донбасі вісім разів обстріляли позиції ЗСУ, застосувавши при цьому заборонене "Мінськом" озброєння. Про це повідомили в прес-центрі ООС.

"20 грудня російські окупаційні війська 8 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано 3 випадки застосування озброєння, забороненого мінськими угодами", – йдеться в повідомленні.

Зокрема, з мінометів калібру 82 мм бойовики обстрілювали позиції поблизу Луганського на Донецькому напрямку і Гнутового на Маріупольському напрямку. З мінометів калібру 120 мм ворог вів вогонь в районі Водяного на Маріупольському напрямку. Крім того, під обстріли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї потрапили позиції ЗСУ біля населених пунктів Станиця Луганська на Луганському напрямку, Мар'їнка, Красногорівка, Луганське на Донецькому напрямку, а також поблизу Гнутового і Лебединського на Маріупольському напрямку.

"Для придушення вогневих провокацій противника, підрозділи застосовували чергові вогневі засоби. Впродовж минулої доби один військовослужбовець отримав поранення", – розповіли в ООС.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення