На Донбасі бойовики влаштували танці на кістках жертв MH17

 FaceNEWS

У так званій "ДНР" в третю річницю трагедії рейсу MH17 не упустили можливість потанцювати на кістках жертв збитого ними Боїнга. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Денис Казанський.

"Хоча за минулі три роки вдалося встановити майже всі обставини трагедії, лідери НВФ як і раніше продовжують робити вигляд, ніби ніякого розслідування не було і вимагають від України "визнати провину", - додав він.

Казанський також додав, що на місці падіння літака вже третій рік поспіль російська окупаційна адміністрація влаштовує огидне шоу, зображуючи фальшиву скорботу за своїми жертвам.

"Люди, які в 2014 році заявляли, що в Боїнгу були несвіжі трупи, і катастрофа була підлаштована, тепер роблять вигляд, що їм шкода загиблих пасажирів. У маскараді використовували дітей, яких вдягли в янголів і змусили покладати до пам'ятника дитячі іграшки. Рідкісне по своїй мерзенності лицемірство. Могли б просто проігнорувати дату, промовчати. Але немає ... Немає вам, мерзотники, прощення ", - написав він.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення