На Донбасі бойовиків привели в бойову готовність

Командування формувань так званих "Л/ДНР" дало розпорядження підвищити бойову готовність особового складу. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

За даними відомства, це зроблено з метою запобігання традиційного збільшення кількості правопорушень під час святкування у ВС РФ Дня артилерії (19 листопада).

"В авральному порядку бойовиків відправили на посилення лідируючих позицій, частково здійснювався виїзд техніки", – розповіли в розвідці.

Крім того, пропагандистський апарат противника поширює недостовірну інформацію про постійне просування сил АТО. Таким чином ватажки бандформувань виправдовують свої вимоги щодо посилення пильності і змістом в готовності резервів для негайного реагування.

Як повідомляли в штабі АТО, на Донбасі зафіксовано загострення ситуації – бойовики завдали шкоди військовим. За минулу добу бойовики 30 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок чого були поранені четверо українських бійців.

Як розповідав координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, Путін не збирається йти з Донбасу. За його словами, РФ продовжує посилювати угруповання бойовиків і їхнє забезпечення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення