На Донбасі чоловік підірвався на очах у натовпу

 Апостроф

У четвер, 5 квітня, в Сєверодонецьку Луганської області чоловік підірвався гранатою поблизу розважального закладу на очах у натовпу.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила прес-секретар Головного управління Національної поліції в Луганській області Тетяна Погукай.

"Вночі біля багатоповерхівки по пр. Гвардійському Сєвєродонецька 54-річний чоловік наклав на себе руки, підірвавшись гранатою РГД-5", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що анонімне повідомлення про чоловіка з гранатою в руці поблизу розважального закладу надійшло в поліцію близько 23:20. На місце події негайно прибули співробітники поліції.

"Проведеними невідкладними слідчими діями було встановлено, що відвідувачі розважального закладу близько 23:20 вийшли на вулицю і побачили чоловіка, який стояв з гранатою в руці. Чоловік, побачивши людей, сказав їм, що у них є три секунди. Відвідувачі відбігли на безпечну відстань , і саме в цей момент пролунав вибух. Чоловік накрив своїм тілом гранату. У результаті вибуху чоловік отримав тілесні ушкодження, несумісні з життям", - додала Погукай.

За її словами, на місці події було вилучено речові докази, а також корпус гранати Ф-1 із запалом без кільця. У даний час проводиться перевірка щодо встановлення обставин події та причин, які привели до самогубства.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення