На Донбасі депутат тримав в рабстві людину: опубліковано відео

 Апостроф

У селі Покровське Мангушського району Донецької області, депутат місцевої сільської ради тримав у себе в гаражі прикутого ланцюгами місцевого мешканця.

Про це повідомляє канал "TV7 Маріуполь".

Потерпілий Ілля був працівником СТО, власником якої і є депутат, Іван Комаров. За його словами, гнів господаря був викликаний відмовою фарбувати чергову машину через зайнятість іншим замовленням.

"По ногах дуже боляче надавали ... Він мене затягнув, зробив мені кляп. Я коли прийшов до тями, він мені прив'язував ноги", - говорить Ілля.

Факти нанесення тілесних ушкоджень зафіксовані в лікарні.

Звільнився Ілля завдяки дівчині, яка проїжджала повз гаража на велосипеді, почула крики про допомогу і викликала поліцію.

«Поліцейські побачили 32-річного чоловіка, у якого руки і ноги були пов'язані ланцюгом і липкою стрічкою. Крім того, чоловік був у стані алкогольного сп'яніння. Селяни звернулися до його господаря і попросили його вгамуватися. Чоловік зв'язав свого знайомого і закрив в гаражі, пояснивши, що не мав іншого вибору. Поліцейські з'ясовують вся обставини того, що сталося », - повідомив прес-офіцер Центрального відділу поліції Олександр Полосухин.

Повідомляється також, що провадження за фактом незаконного утримання взяв на контроль глава районної адміністрації Мангуша Дмитро Черниця.

Якщо вина депутат буде доведена, то за незаконне утримання людини йому загрожує до трьох років в'язниці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення