На Донбасі двоє цивільних отримали поранення – ОБСЄ

У Донецьку чоловік потрапив під кулі в покинутому родинному будинку, а на Луганщині біля жінки вибухнула граната. Обидва цивільних отримали поранення. Про це повідомляє щоденний звіт Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

За інформацією СММ ОБСЄ, двоє людей отримали поранення: чоловік отримав два кульових поранення за 650 метрів від лінії зіткнення, а біля жінки вибухнула граната, яку кинули під час суперечки.

"Чоловік зазнав поранень внаслідок стрілянини в Донецьку. 16 лютого спостерігачі відвідали лікарню в населеному пункті Донецьк (непідконтрольний урядові), де медпрацівники повідомили про те, що зранку 15 лютого до них доправили 61-річного чоловіка з двома кульовими пораненнями черевної ділянки та стегна. Дружина та пасинок чоловіка повідомили спостерігачам про те, що 15 лютого чоловік був у покинутому родинному будинку (розташованому менш ніж за 650 м від лінії зіткнення) в мікрорайоні Трудівські Петровського району Донецька, щоб погодувати тварин, коли він спочатку отримав поранення черевної ділянки, а потім і стегна", - йдеться у звіті ОБСЄ.

Також зазначається, що у Перевальську жінка отримала поранення внаслідок вибуху гранати.

"12 лютого медпрацівники лікарні в населеному пункті Перевальськ (непідконтрольний урядові, 38 км на захід від Луганська) повідомили команді Місії про те, що 9 лютого до них доправили жінку (33 років) з осколковими пораненнями ніг внаслідок вибуху гранати, яку кинув чоловік під час суперечки з іншими чоловіками. 16 лютого спостерігачі зустрілися з постраждалою у неї вдома в населеному пункті Петрово-Красносілля (колишнє Петрово; непідконтрольний урядові, 44 км на південний захід від Луганська) та бачили пов'язки на її лівій нозі, а також сліди від осколків на правій нозі", - вказано у звіті.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення