На Донбасі​ під ворожий обстріл потрапили житлові будинки

З початку поточної доби до 17 години на Донбасі зафіксовано п'ять ворожих порушень режиму припинення вогню, зокрема, під обстріл бойовиків потрапили житлові будинки, три з них пошкоджено. Про це повідомили у пресцентрі ООС.

"Протягом поточної доби в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано п’ять порушень режиму припинення вогню. Бойових втрат серед наших захисників немає", — йдеться у повідомленні.

За даними пресцентру ООС, вранці 20 лютого у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" збройні формування Російської Федерації відкрили прицільний вогонь з артилерійських систем 122-го калібру та снайперської зброї по українських позиціях неподалік населеного пункту Південне.

З мінометів 120-го калібру російсько-окупаційні війська, як вказано, вели вогонь поблизу Новгородського.

"Тут під мінометний обстріл потрапили не лише позиції Збройних сил України, а й будинки місцевих жителів. Внаслідок обстрілу було пошкоджено три житлових будинки, лінію електромереж та газопровід. Постраждалих серед цивільного населення, на щастя, немає", - зазначили в штабі.

Також повідомляється, що окупанти вели прицільний вогонь зі станкових та ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї неподалік населених пунктів Попасна та Катеринівка.

"На обстріли противника українські воїни відкривали вогонь у відповідь", - вказали в пресцентрі ООС.

Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення